Over ons

Over ons

Maatwerk en Vertrouwen

In onze advisering betrekken wij alle aspecten die voor u van belang (kunnen) zijn: zowel op juridisch als fiscaal gebied. Vooral in de behandeling van nalatenschappen zult u dit algauw bemerken.

Door op een juiste wijze vanuit ons notariskantoor te adviseren worden uw wensen op een juridische wijze verwoord in de akte en aangepast aan de wet. Uw vertrouwen in ons kantoor stellen wij zeer op prijs. Door maatwerk te leveren willen wij de band die wij met u krijgen en/of hebben, in de toekomst behouden en in de toekomst voort zetten.

Efficiënt en snel

Notaris Temmink weet dat u prijs stelt op een vlotte afwikkeling van zaken, zonder concessies te hoeven doen op de kwaliteit van het werk. Notaris Temmink werkt met korte lijnen, vaste contactpersonen en heldere afspraken. Dit zijn bij ons vanzelfsprekendheden.

Honderd procent onafhankelijk

Ons notariskantoor maakt geen deel uit van een samenwerkingsverband. Wij zijn echter altijd bereid om samen te werken met uw adviseur(s). Mocht u vanuit ons een adviseur willen betrekken, dan stellen wij u uiteraard graag ons uitgebreide netwerk van hoogwaardige adviseurs ter beschikking.

Uitstekende kwaliteit voor een redelijk tarief

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening én over het tarief dat wij u in rekening brengen. Als u daar prijs op stelt, ontvangt u van tevoren een duidelijke kostenopgave. Ook hier geldt: duidelijkheid voor alles.

Natuurlijk bij uw notaris, in Twenterand en omgeving.